Experiența urbană #11, împreună cu Laura Iane

#branding #designergrafic

Laura e comunicator vizual sau, desfășurat, designer grafic, creator de identități vizuale, deschizător de ochi, mâzgălitoare de orice suprafață. Și adoră Bucureștiul, pe care l-a îmblânzit pentru că și-a permutat acasă-ul de vreo 20 de ori până acum.

Când ne-am început colaborarea, cu BAZA, am convins-o pentru că puneam orașul și pe tavă, și la masă: obiect de studiu și proiecte, dar și participant. Ea ne-a deschis prima ușă, simbolic, în siglă, pe care a imaginat-o geometric solidă, ca un postament capabil să susțină tot, dar în care să poți pătrunde. Să pui baza împreună.

Ca anecdotă de pus baza la propriu, Laura ne povestește cum la 12-13 ani a convins puștimea din vecini să ajute la pavarea străzii. Dar nu cu cărat de pavele și împrăștiere de nisip, ci împărțind sendvișuri și apă echipei de deținuți, cu lanțuri și ghiulele de desene animate, care ciocăneau necontenit în mijloc de vară. Despre alte amintiri și momente prezente de umbre și culori ale orașului și oamenilor lui, vorbim în podcast.

Share Post :

More Posts

Lasă un răspuns