Urban Experience #46, with Elena Cinzeacă and Michelle Goanță

#ONG

Elena Cinzeacă și Michelle Goanță au 16 ani, dar sunt departe de lipsa de experiență sau imaturitatea asociată deseori, fără gânduri suplimentare, vârstei. Fiecare are un traseu atipic – Elena a venit pe cont propriu în București, la liceu, de la 14 ani, iar Michelle, născută la Vancouver, s-a întors în țară cerând insistent părinților să meargă la școală de la 5 ani. Precocitatea dublată de curiozitate și entuziasm le-a condus spre Club Interact Cișmigiu, organizație dedicată celor între 14-18 ani care doresc, prin propriile forțe, să se educe deschizându-se spre arii pe care școala nu le acoperă.
Se implică astfel în proiecte de promovare a tinerilor poeți nepublicați, a designerilor de modă, sau a adolescenților tentați de arhitectură și dornici să afle ce este “sustenabilitatea”. Iar pentru fiecare proiect pe care și-l propun, fie că ține de pasiunile personale sau dorința de a-și oferi propriului liceu spații alternative de studiu și workshop, se detașează în echipe contactând și conectând profesioniști, ONG-uri, studenți, liceeni.
Dar despre toate acestea, vă povestesc, cu seriozitate și dâre de copilărie, Elena și Michelle în podcastul 46 al Experienței Urbane.

Share Post :

More Posts

Leave a Reply